protranslate
Profesyonel Tercüme
Online Tercüme

Sözcükleriniz Sınırları Aşsın...

 

Protranslate ile belgeleriniz, web siteniz ve mobil uygulamalarınız, online tercüme ve lokalizasyon hizmetleri sayesinde müşterilerinizle aynı dili konuşsun!

iso-17100
ata
gala
Skor: 4.78
(2932 onaylı görüş)

Ana diline Çeviri Yapan Tercümanlar

Mühendislik, tıp, hukuk dahil 100'den fazla farklı alanda çeşitli alan uzmanlıklarına sahip 2600'den fazla deneyimli çevirmenden oluşan ekibimiz çok çeşitli sektörlerde hizmet vermeye hazırdır.


Sizin Teslim Tarihiniz, Bizim Önceliğimiz

Tercüme işlerinizin teslim tarihini, çevirmenlerimizin gelişmiş teslimat takvimleri üzerinden size en uygun olacak şekilde ve anında sunuyoruz. Dahası, tercümenizin mevcut durumunu sistemimiz üzerinden takip edebilirsiniz.


Kalite takıntınız mı var? Bizim de!

En yüksek kalite standartlarını sağlaması için tüm tercüme projelerimiz, tercüman ve editörlerden oluşan dil uzmanı ekibimiz tarafından çok adımlı bir inceleme ve düzenleme sürecinden geçirilir.


Proje Yönetiminiz Bizden

Projelerinizde istenen sonucun elde edilmesi için proje yöneticilerimiz, kullanımı kolay online sipariş mesajlaşma sistemimiz aracılığıyla sizinle sürekli işbirliği içindedir!

protranslate
protranslate

 

Profesyonel Tercüme - Online Çeviri

 


Tercüme siparişleriniz, Protranslate’in zorlu çeviri değerlendirme programı sürecinden en az %95 başarı puanı alan, 1600’den fazla profesyonel, deneyimli ve alanlarında uzman profesyonel çeviri uzmanları kadrosu tarafından gerçekleştirilmektedir.

Çevrilmesini istediğiniz dosyayı yükleyin.
Dil seçimi, süre, standart gibi tercihlerinizi belirleyin.
Çevrimiçi ödemenizi yapın. Çeviriniz hemen uzman tercümana atansın.
Çevrilmiş dosyalarınızı dilediğiniz gibi teslim alın.
Çevrilmesini istediğiniz dosyayı yükleyin.
Dil seçimi, süre, standart gibi tercihlerinizi belirleyin.
Çevrimiçi ödemenizi yapın. Çeviriniz hemen uzman tercümana atansın.
Çevrilmiş dosyalarınızı dilediğiniz gibi teslim alın.
protranslate

Referanslar


Protranslate Kalite Ekibi

01

|

Yüksek kaliteli tercümeler


Protranslate tercümanlarının gerçekleştirdiği sayfa çevirileri ya da online çeviriler, size teslim edilmeden önce Protranslate Kalite Ekibi tarafından profesyonel tercüme kontrol programları ile dilbilgisi, imla, tercüme uygunluk kriterlerine göre özenle kontrol edilir.

Tercümelerinizin kalite kontrolü nasıl gerçekleştiriliyor?

02

|

Zamanında ve hızlı teslim


Zamanın sizin için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bu yüzden tercümenizin tercüme ekibimiz tarafından, teklifimizde belirtilen gün ve saatte teslim edilmesi en önemli önceliğimizdir.

Zamanında Teslim
Tercüme Ofisi

03

|

Yakınınızdaki Tercüme Hizmeti


Türkiye’nin neresinde olursanız olun tercüme ofisine gitmeden dokümanınızın tüm dillere çevirisini gerçekleştirebilirsiniz.Tek yapmanız gereken Protranslate'in online tercüme platformuna dosyanızı yüklemek.

Dokümanınızın dijital kopyası olmasa dahi fotoğrafını çekerek bize gönderin, profesyonel çeviri metin analiz programı ile metinleri ayıklayarak tercümenize hemen başlayalım.

İhtiyaç duymanız halinde tercümenizi hızlı kargo ile dilediğiniz adrese gönderelim.

protranslate

Basında Biz


Protranslate tercümanlara SaaS platformu sunmaya hazırlanıyor
Şirket tarafından paylaşılan bilgilere göre 2018 yılında yüzde 150 oranında büyüyen online tercüme ve lokalizasyon hizmetleri platformu, MENA bölgesinden sonra, hizmet verdiği bölgeler arasına Avrupa’yı da ekleyerek İngilizce, Fransızca ve İspanyolca pazarlama faaliyetlerini artırdı.
Girişimler Yapay Zekadan Hangi Alanlarda Faydalanıyor?
En çok yatırım yapılan yapay zeka alanlarından biri olan “Doğal Dil İşleme”, yani NLP (Natural Language Processing), globalleşmenin de etkisiyle pek çok alanda yaşanan sıkıntılara çözüm sunacak gibi görünüyor. Özellikle son dönemde adını çok fazla duyduğumuz chatbotlar, makine öğrenimiyle doğal dil işlemenin bütünleşik olarak kullanıldığı en kritik alanlardan biri.
Yanlış çeviri, web sitelerinin trafiğini düşürüyor.
Global hedefleri olan birçok işletme yurt dışına açılabilmek için web sitelerini farklı dillere çevirerek uluslararası arenada yerini almaya çalışıyor. Dijital pazarda söz sahibi olabilmek ve doğru hedef kitleye ulaşabilmek için web sitelerinin başka dillere çevrilerek yerelleştirilmesi sırasında dikkat edilmesi gereken birçok önemli ayrıntı bulunuyor.
protranslate
Tercüme Hizmet

Online profesyonel tercüme hizmetleri platformu ve güvenilir çeviri sitesi Protranslate, artık profesyonel metin tercümesi için tek tek ofis arama ihtiyacını ortadan kaldırıyor! Nerede olursanız olun bir pro çeviri sitesi olan Protranslate ayrıcalığı ile tüm tercüme işlemlerinizi evinizin rahatlığında halledebilirsiniz. Alanında uzman profesyonel tercüman kadrosu ile akademik tercüme, hukuki tercüme, medikal tercüme ve diğer tüm belge tercümesi ihtiyaçlarınıza 24/7 hizmet veren Protranslate, tüm tercüme edilmiş belgeleri teslim öncesi kontrol sürecinden geçirerek kaliteyi en üst seviyede tutmaktadır.

Belgeleriniz için profesyonel online tercüme hizmeti ihtiyaçlarınız konusunda en hızlı şekilde canlı destek sistemi ile iletişime geçebileceğiniz profesyonel ve dijital tercüme bürosu Protranslate'in tercüman ekibi, sizlere yüksek kalite standartları ile hizmet vermeyi misyon haline getirmiş uzman bir kadrodan oluşmaktadır. Profesyonel çeviri hizmeti alarak siz de zamandan tasarruf edebilir, hızlıca tüm profesyonel tercüme hizmeti ihtiyaçlarınızı platformumuz üzerinden kolaylıkla giderebilirsiniz. Şimdi siz de belgenizi sisteme yükleyin ve en kolay şekilde online tercüme hizmeti almaya başlayın!

Sıkça Sorulan Sorular


Evet. Farklı kredi kartlarına taksit imkanından faydalanmak için belgelerinizi tercüme ettirmek üzere yükleyerek, ödeme sayfamızda taksit seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.
Gerekli dil ve yeterlilik testlerini uzman olduğu dil ve kategoride geçen tercümanlar, Protranslate tercüme platformuna freelance tercüman olarak dahil olabilmektedir. Freelance tercümanlık başvuru sayfamızdan başvurunuzu yaparak, sürece dahil olabilirsiniz!
Tercüme fiyatları hesaplanırken istediğiniz dil çifti, kelime sayısı, uzmanlık alanı ve teslim tarihine göre fiyat hesaplanır. Ayrıca yeminli tercüme, noter onaylı tercüme gibi ek hizmetler de fiyatı etkileyen faktörlerdendir.
Taleplerimizin birçoğu tercüme bürosu arayışındaki şirketlerin web sitesi tercümesi, şirket evrakı tercümesi gibi kurumsal çeviri taleplerinden oluşuyor. Fakat bireysel olarak akademik tercüme, medikal tercüme, hukuki tercüme, resmi evrak tercümesi gibi taleplerde de sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz.
Sözlü ya da yazılı bir içeriğin bir dilden başka bir dile aktarımı tercüme hizmetini ifade eder. En iyi tercüme için hangi dil tercüme edilecekse hem kaynak dile hem de tercüme edilecek dile tercümanın hakimiyeti yapılacak profesyonel tercümenin kalitesine doğrudan etki eder.
Tercüme hizmetleri sektöründe sık karşılaşılan tercüme nedir ve lokalizasyon nedir yanıtına gelecek olursak; tercüme, bir dilden başka dile profesyonel çeviri süreçlerinde kaynaktaki içerik ve anlamdan uzaklaşmadan yapılan işlemdir. Lokalizasyon ise tercüme dilindeki ülkenin ve hitap edilmesi planlanan hedef kitlenin kültür, trend ve beklentilerine göre dinamik olarak değişkenlik gösteren bir süreçtir.
Profesyonel çeviri; medikal, teknik, hukuki tercüme gibi özel branşlarda deneyimli profesyonel tercüman ekibi tarafından ele alınan süreçler bütünüdür. Profesyonel çeviri için hem kaynak dilde uzmanlık hem de hedef dile hakimiyet kaliteli çeviri için önem arz eder. Bu şekilde uluslararası tercüme normlarına uygun herhangi bir dil çeviri için ele alınır. Yeminli Çeviri ise genellikle resmi ya da özel kuruluşların başvuru aşamalarında kimlik, pasaport, diploma, transkript gibi kişiye ya da kuruluşa özel evrak tercüme işlemlerinin yasal bir otorite tarafından tanınan tercüman onayı süreçlerini kapsar. Sonuç olarak her yeminli çeviri aynı zamanda profesyonel çeviri niteliğindedir, fakat her profesyonel çeviri yeminli çeviri değildir. Yeminli tercüme, kaliteli tercümeden ziyade talep eden kurumun prosedürlerine uygun tercüman kaşesi ve imzası olan bir tercümedir. Talep eden kurum tarafından belirlenen şartlara göre profesyonel, yeminli ya da noter onaylı tercüme istenebilir. Protranslate ile ihtiyacınıza göre tüm branşlarda "çeviri fiyat hesaplama" butonuna tıklayarak indirimli bir teklif alabilirsiniz.
Ortalama: 4.7 (Toplam 681 müşteri görüşü)
Tüm Yorumları Gör

Yorumlar


Bir tercüme sitesinden aradığım herşey var.
Belgelerimi yükler yüklemez aradınız, her detayı dikkate alarak yapılan metin tercüme siparişim beklediğimden daha da iyiydi. Bir çeviri hizmeti firması olarak harikasınız!
Diplomami tercume yaptrdik, vatandas islerimizi hallettik sayelerinde, evde oturarak. Cok memnunuz. Lazim olan herkese de artik tavsiye ediyorum seve seve. Her zaman sesiniz yükseklerden gelsin insallah.
Online tercüme konusunda bir numaralı tercihim Protranslate. Kendileri ile çalıştığım süre boyunca güler yüzle ve ilgiyle ihtiyaçlarımı dinlediler, kaliteli bir tercüme hizmeti sundular sağ olsunlar. Acil tercüme ihtiyaçları için bir numara diyebilirim.
protranslate