Ucuz Alışveriş Herkesi Mutlu Eder

Her ucuz alışveriş, doğru bir satın alma anlamına gelmez elbette ancak fiyat performans dengesini iyi yakaladığınız her alışveriş, bir plaketi hak eder. Sonuçta hepimizin ucuz beklentisi farklı: Orta kalitenin ucuzu mu, lüks markanın kelepiri mi, kısa süreli kullanım için düşük kalitenin en uygun fiyatlısı mı? Hedefi ne olursa olsun, etiket fiyatının altında bir ücret ödemek, hepimizi ziyadesiyle mutlu eder. Bunun altında beynimizin küçük oyunları yatıyor elbette. Bir şeyi satın almaya karar verdiğimizde (hele ki sevdiğimiz bir ürün ya da markaysa) pozitif duygu yüklemesiyle kendimizi daha iyi hissediyoruz. Bu yüzden mağazanın vitrininde gördüğümüz indirim afişleri / etiketleri veya telefonumuza gelen kampanya bildirimleri bu “iyi hissi” daha da artırır. Niye mi? Çünkü bu pozitif duygu vücudumuzdaki dopamin üretimini çoğaltır. Dopamin de beynimizdeki nörotransmiter olduğu için alışveriş fikri, beynimizin ödül ve zevk merkezini harekete geçirir. Hâlihazırda alışveriş fikri başlı başına mutluluk kaynağıyken kampanyalar sayesinde alışverişi ucuza getirmenin, motivasyonu ne kadar artırdığını siz tahmin edin.

Bugüne Özel Teklifler

Aşağıdaki markalarda alışveriş yapmak için en doğru zaman olabilir.

Çiçek Sepeti “Extra İndirim Var Var”
cicek-sepeti-logosu.png

Çiçek Sepeti “Extra İndirim Var Var”

D&R indirim kodları kitap fiyatlarını anında ucuzlatıyor
d-r-logo

D&R indirim kodları kitap fiyatlarını anında ucuzlatıyor

Penti bugün bedava indirim kuponu veriyor
penti-logo

Penti bugün bedava indirim kuponu veriyor

FLO indirim kodlarıyla hayat daha keyifli
flo-logo-180x100

FLO indirim kodlarıyla hayat daha keyifli

DeFacto indirim kodunu görünce insanın eli aniden cüzdanına gidiyor.
defacto-logo-2

DeFacto indirim kodunu görünce insanın eli aniden cüzdanına gidiyor.

NetWork indirim kodu alışverişinizi keyiflendirecek
network-logo

NetWork indirim kodu alışverişinizi keyiflendirecek

Popüler Siteler

En popüler markalarımızdan birkaçı

İndirim Kodu Nedir, Nasıl Kullanılır?

Sık sık internetten alışveriş yapanlar çok iyi biliyordur ancak hiç bilmeyenler için yine de açıklayalım. İndirim kuponları, markaların ürün ya da hizmetlerinin fiyatlarında belli oranlarda indirim sağlayan, harf ya da rakamların yer aldığı bir çeşit şifredir. Tıklanabilen veya kopyala yapıştır yapılabilen bu kodları, alışveriş yapılan sitenin satın alma sayfasındaki ilgili kısma yazmak yeterli. Alışveriş sitesi İngilizce ise “discount code”, “promo code” veya “coupon code” yazan bölümler dikkate alınır. Diğer dillerdeki sitelerden ürün satın alacaksanız ve dillerini bilmiyorsanız Google Translate gibi uygulamaları kullanabilirsiniz.

KUPON KODUNU NASIL BULACAKSINIZ?

Diyelim ki uzun zamandır aradığınız o şık aksesuarı nihayet buldunuz. Onu ünlü bir derginin kapak çekiminde, ses getiren bir moda haftasında veya bir arkadaşınızın Instagram hesabında görmüş olabilirsiniz, hiç fark etmez. Ürünü ilgili web sitesinde tıklayıp sepetinize attıktan sonra ödeme aşamasına kadar adres bilgilerini girip kargo tercihini yaptınız. Kredi kartı bilgilerinizi de girdikten sonra geldik işin en zahmetsiz kısmına! Sitemize gelip alışveriş yaptığınız markanın indirim kodunu ücretsiz bir şekilde kopyalayın. Ardından ödeme sayfasına dönüp indirim kodu (muadil diğer tanımlamalar da olabilir) için ayrılmış kutucuğa, sitemizden aldığınız kodu yapıştırın. Kodu süresi dolmadan kullandıysanız hizmet bedeli kısmında yazan rakam anında inecektir. Buradaki indirimin yüzde kaç olacağını marka belirler ve bu oran sitemizde açıkça belirtilir. Dolayısıyla bir sürprizle karşılaşmazsınız.

KOD HANGİ DURUMLARDA ÇALIŞIR?

İndirim kodu tıpkı bir hazine avı gibidir, arayıp bulmak gerekir. Ama siz şanslısınız ki sadece sitemizi takip etmeniz yeterli olacak. Ancak şu bilgiyi aklınızda tutmanızda fayda var: Kodlar bazen “geçersiz” uyarısı verebilir! Bunun birden fazla nedeni varken “kodun hatalı olması” bu nedenlerden biri asla değildir. Malum yüzlerce marka var ve hepsinin iskonto oranları ve süreleri farklı. Dolayısıyla her şeyden önce girdiğiniz kodun süresi dolmuş olabilir. Yani marka bu kampanyayı belirli tarihleri arasında geçerli kılmış ve siz bu tarihten sonra kullanmaya çalışmış olabilirsiniz. Kaldı ki sitemizde bu bilgiler de yer alıyor ama gözünüzden kaçması muhtemel tabii. Bir başka neden, indirimlerin sınırlı sayıda veya belli kategorilerdeki ürünlerde geçerli olması olabilir. Örneğin; Yunan Adaları’nda yapacağınız muhteşem tatil için havluya ihtiyacınız var. Ancak indirim kuponu yalnızca pijama ve iç giyim ürünlerini kapsıyorsa havlu alırken girdiğiniz kod hata verecektir. Bu durum aslında fiziksel mağazalardakiyle aynı. Sonuçta kör göze parmak yapmadığınız müddetçe kuponlarınızı sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.

KUPON KODU DEMEK KEYİF DEMEK!

Bu arada süresi biten kampanyalara üzülmeyin, telefon kulübesinde bir kahramana dönüşen Clark Kent gibi kampanyalar da yepyeni fırsatlara dönüşüp geri gelirler her zaman. Aceleniz yoksa bir sonraki kampanyayı bekleyebilirsiniz ya da indirimsiz satın alabilirsiniz. Alışverişin marjinal faydasını hesaplamak ve buna göre hareket etmek size kalmış. Borsayla veya diğer finansal yatırım araçlarıyla haşır neşirseniz bu hesabı kolayca yapabilirsiniz. Günün sonunda alışverişten keyif almayı başardıysanız daha önemlisi zaten yok! Şimdi siz de alışveriş listenizi çıkarın ve indirim kuponlarıyla ekstra ucuzluğun tadını çıkarın. Alışveriş sırasında kahvenizi hazır edip müzik açmayı atlamayın. Brezilya, Endonezya, Etiyopya, Küba… Sizin favori kahve çekirdeğiniz hangisi? Ha kahveniz bittiyse onu da sipariş verebileceğinizi ve hatta kupon koduyla fiyatını ucuzlatabileceğinizi artık biliyorsunuz!