4.000 TL ve Üzeri Kırtasiye Kategorisi Alımlarında Energizer Power Alkaline AAA İnce Pil 1.5 V 12 Adet Hediye!"Ramazan Bereketi Ofix'te! Ramazan Kumanyalarıyla Sofralarınızı Şenlendirin!"Hafta Sonu Çekilişi 30-31 Mart8.500 TL ve üzeri alışverişe 3000 Adet Netcup Karton Bardak Hediye!4.000 TL ve Üzeri Gıda Kategorisi Alımlarında Focus Extra Kağıt Havlu 24 Adet (50000549) Hediye!Masterkobi KampanyasıRamazan Bayramı Özel Çekilişi
Popüler Markalar
Tümünü Gör
Mobil Uygulamamızı
Denediniz mi?
ofix-app

Neden Ofix?

1 Günde Teslimat
1 Günde Teslimat
Hafta içi her gün saat 16:00’a kadar vermiş olduğunuz siparişleriniz 1 gün içerisinde teslim edilmektedir.
750 TL Üzerine Ücretsiz Kargo
750 TL Üzerine Ücretsiz Kargo
OfixPlus müşterilerinin 750 TL ve üzeri siparişleri ücretsiz olarak teslim edilecektir. 750 TL altındaki tüm siparişlerde ise kargo bedeli 44,70 TL’dir.
Güvenli Alışveriş
Güvenli Alışveriş
Üyelik veya sipariş aşamasında paylaştığınız kişisel bilgiler koruma altındadır. Kredi kartı bilgileri ise yalnızca ödeme sırasında kullanılır ve veri tabanında tutulmaz.
Önce Müşteri Memnuniyeti
Önce Müşteri Memnuniyeti
Ofix.com'dan almış olduğunuz tüm ürünleri, fatura tarihinden itibaren 14 gün içerisinde iade etme veya başka bir ürünle değiştirme hakkına sahipsiniz.

Online Alışverişin Adresi Ofix.com

Türkiye’deki başarılı online alışveriş siteleri arasında yer almakta olan Ofix.com, ürün çeşitliliği, avantajlı fiyatları ve %100 güvenilir alışveriş imkânı sağlayan sistemi ile kurulduğu 2012 yılından bu yana bireysel ve kurumsal müşterilerimizin en çok tercih ettiği e-ticaret platformlarından biri olmaya devam etmektedir. Türkiye’de ev ve ofis alışveriş deneyimine yeni bir heyecan getirmek amacıyla kurulan Ofix.com, dünyaca tanınmış yüzlerce yerli ve yabancı markanın binler... Devamını Oku!